Cine este George de la BCR?

Publicat de VreauCredit.ro pe 30.10.2018 0 Comentarii

George este primul banking inteligent”. Desi este o platforma de banking digital, a primit la botez un nume si chiar o personalitate.

George, platforma digitala prin care clientii Erste Group Bank isi pot gestiona online situatia financiara a fost lansata si in Romania, la 3 ani dupa lansarea oficiala in Europa.

Platforma a fost proiectata de hubul de inovatie al Grupului Erste, cu aportul tinerilor IT-isti din Romania, fiind primul banking inteligent din Romania.
Cu peste 3 milioane de utilizatori, George este cea mai populara platforma de banking din Europa Centrala si de Est.

Cum functioneaza George?

George te ajuta sa iti gestionezi viata financiara. Te saluta si te intampina prietenos, cu meniuri simple si intuitive. Analizeaza cheltuielile si te invata cum sa economisesti. Si invata in fiecare zi de la tine.
Printre principalele atuuri ale platformei George se numara accesul rapid, sigur si prietenos ca in Social Media, simplu si inteligent, are functie de cautare simpla, precum motoarele de pe Internet, pentru tranzactii, nume si date, are auto-completare, se actualizeaza incontinuu si are, de asemenea, chat & magazin.

In doi timpi si trei clickuri, iti arata tot ce vrei sa stii despre tranzactii, nume si date.

George plateste, iti aduce aminte tranzactii, IBAN-uri si numere de cont, ca sa nu fii tu nevoit sa o faci.

Pe George il poti personaliza asa cum doresti. Poti cumpara servicii bancare suplimentare sau instala aplicatii si extraoptiuni, direct din magazinul dedicat.

George are un chat securizat prin care poti intra in contact direct cu echipa de asistenta si iti ofera siguranta banilor si a datelor tale.

Oficialii bancii estimeaza ca, odata traita experienta George, clientii altor banci vor alege sa ramana definitiv cu George.
Pana in 2020, George va fi disponibil pentru toti cei peste 16 milioane de clienti Erste din sapte piete unde activeaza grupul.
Etichete:

Credite recomandate
1 / 1
Parerea ta despre acest articol Cine este George de la BCR?

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.