Ce smartphone-uri îţi poţi cumpăra de la operatori la 1 euro sau mai puţin

Publicat de Capital.ro pe 07.12.2012 0 Comentarii

Pe lângă smartphone-urile foarte scumpe, operatorii din România au în oferte şi telefoane care costă 1 euro sau sunt chiar gratis.


Filozofia e simplă, pe lângă serviciile obţinute în schimbul abonamentului plătiţi şi telefonul în rate fără dobândă. Nu aveţi nevoie de credit, card de credit, ci de un simplu contract, iar aprobarea nu durează mai mult de câteva ore, scrie economica.net.Oferte Orange România:


LG Optimus L9 la preţul de 1 euro cu un abonament de 39 euro încheiat pe o perioadă de 2 ani;Nokia Asha 302 la preţul de 1 euro cu un abonament de 18 euro încheiat pe o perioadă de 2 ani;Citeşte şi În ce luna, zi şi oră din an sunt pierdute cele mai multe telefoane mobileOferte Cosmote:


Samsung Galaxy Mini 2 la preţul de 1 leu cu un abonament de 56 de euro/ lună încheiat pe o perioadă de doi ani;


Samsung S3570 la preţul de 1 leu cu un abonament de 18.60 de euro/ lună încheiat pe o perioadă de doi ani;


Dacă nu aţi găsit telefonul preferat sau vreţi un iPhone 4 la 1 euro, puteţi găsiţi lista completă pe economica.net


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.