Britanicii de la BBC au încheiat un parteneriat cu RCS & RDS

Publicat de Capital.ro pe 04.12.2012 0 Comentarii

BBC Worldwide Channels şi RCS & RDS au anunţat astăzi un nou parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge în premieră în România, începând cu data de 1 ianuarie 2013. Tranzacţia marchează primul pas

BBC Worldwide Channels şi RCS & RDS au anunţat astăzi un nou parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge în premieră în România, începând cu data de 1 ianuarie 2013. Tranzacţia marchează primul pas într-un plan ambiţios de extindere a canalului în ţările din Europa Centrală şi de Est pe parcursul anului 2013.


Acordul încheiat cu RCS & RDS, unul dintre principalii operatori de Pay TV în ţările din Europa Centrală şi de Est, include lansarea canalului BBC Entertainment în reţeaua Digi TV din România şi Ungaria, din 01.12.2012. Canalele vor fi disponibile în pachetul de programe de bază al RCS & RDS pe ambele pieţe (România şi Ungaria), ajungând la un număr de 1 milion de abonaţi în România. “Suntem încântaţi să încheiem un parteneriat cu RCS & RDS pentru introducerea canalului BBC Knowledge în România, în premieră. BBC Knowledge este canalul nostru emblemă şi însumează programe de cea mai înaltă calitate şi cu o tematică inspirată din viaţa reală, pe care oamenii o recunosc şi o apreciază la BBC. Europa Centrală şi de Est reprezintă o piaţă dinamică şi importantă pentru noi şi sperăm că aceasta va fi prima din multele alte lansări ale canalului BBC Knowledge în teritoriu, anul viitor. De asemenea suntem mulţumiţi că acest contract nou ne va permite să transmitem canalul nostru, BBC Entertainment, către un număr semnificativ de clienţi noi”, a declarat Ian McDonough, Vice-Preşedinte şi Director General al EMEA şi BBC Worldwide Channels.Canalul BBC Knowledge prezintă cele mai bune programe istorice ale Marii Britanii. Programele includ seria epică Wonders of the Universe  în care profesorul Brian Cox explorează legătura dintre umanitate şi originile universului, emisiunea  Crash Course a lui  Richard Hammonds care îl urmează îndeaproape pe prezentatorul emisiunii, Top Gear realizată în America, despre cele mai mari utililaje grele şi Science Club a realizatoarei Dara o Brian., o coproducţie  exclusivă pentru BBC Knowledge. Canalul va fi dublat în limba maghiară şi cu subtitrare în limba română în prima jumătate a anului 2013.Canalul pan-regional BBC Entertainment  oferă cele mai bune comedii şi drame englezeşti ale BBC şi ale posturilor independente britanice principale. Programele includ o emisiune nouă şi exclusivă a lui Alan Carr – Chatty Man, care se difuzează doar cu două săptămâni în urmă faţă de Marea Britarie, drame care au primit diverse nominalizări, precum Sherlock and Luther şi comedii apreciate precum Friday Night Dinner şi Getting on. Canalul va fi disponbil după lansare cu subtitrare totală în limba maghiară şi subtitrare în limba romană pentru programele de bază.


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: