Black Friday la creditele ipotecare de la CEC Bank

Publicat de VreauCredit.ro pe 17.11.2017 0 Comentarii

De Black Friday, clientii CEC Bank pot beneficia de reduceri pentru creditele ipotecare in lei destinate achizitionarii de locuinte şi pentru cardurile de credit Mastercard si Visa Platinum.

Creditele ipotecare solicitate la banca in perioada 17-24 noiembrie beneficiaza de comision zero de analiza, perioada extinsa de creditare de pana la 35 de ani, si o perioada de gratie de cel mult 360 zile.

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) incepe de la 3,72% in situatia in care creditul este contractat impreuna cu un credit prin card.

De asemenea, CEC Bank ofera comisioane zero de administrare cont si card principal/suplimentar, in intervalul noiembrie 2017- februarie 2018, pentru toti clienti care solicita un card de credit Mastercard sau Visa Platinum.
Clientii beneficiaza totodata de pana la 12 rate fixe lunare fara dobandă pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianti. In cazul cardului Mastercard, DAE este 16,24% pentru un credit de 20.000 lei pe o perioada de un an, iar in cazul cardului Visa Platinum, DAE este 17,87% pentru un credit de 40.000 lei pe o perioada de un an.

In 2017 CEC Bank a acordat credite cu 33.5% mai multe decat anul trecut, ajungand la o valoare de aproximativ 4,8 miliarde lei in primele 9 luni ale anului 2017.

In perioada ianuarie-septembrie 2017, CEC a acordat clientilor persoane fizice 37.723 de credite in valoare de circa 1,223 miliarde lei (inclusiv credite acordate prin card), din care 3.463 credite de investitii (imobiliare, ipotecare, Prima Casa), in valoare de circa 625,48 milioane lei.

Credite recomandate
1 / 2
Parerea ta despre acest articol Black Friday la creditele ipotecare de la CEC Bank

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: