BCR vine cu noutati ce va pot imbunatati viata

Publicat de Banca Comerciala Romana pe 02.04.2013 0 Comentarii

BCR schimba povestea!

Contul curent in lei s-a transformat dintr-un simplu cont intr-un Pachet de Cont Curent fermecat, ideal pentru incasarea veniturilor si realizarea operatiunilor bancare zilnice, intr-un mod confortabil si avantajos pentru dumneavoastra.

Pachetul de Cont Curent reprezinta o serie de servicii din cele mai moderne, care va ajuta sa economisiti timp si bani.
Prin intermediul Pachetului de Cont Curent puteti sa:
- faceti cumparaturi cu cardul;
- incarcati cartele telefonice;
- deschideti depozite;
- retrageti bani;
- platiti facturi de utilitati si/sau rate de credit;
- primiti sau transferati bani in tara si in strainatate fara drum la banca, si multe altele, totul la costuri super avantajoase si foarte comod pentru dumneavoastra!

In functie de dorintele dumneavoastra, BCR va ofera posibilitatea de a alege intre trei tipuri de pachete: Pachetul ClasiCont BCR, Pachetul ExtraCont BCR, Pachetul TotalCont BCR, fiecare combinand in cel mai util mod posibil, serviciile oferite, pentru a fi pe placul dumneavoastra.

Cu noul Pachet de Cont Curent primiti dobanda de 4% pe an pentru banii din cont, daca folositi mai mult cardul de debit BCR pentru plata cumparaturilor la comercianti (minimum 1.500 lei pe luna) si v-ati exprimat acordul ca transmiterea notificarilor sa se realizeze prin Mailbox-ul aplicatiei de internet banking. Comisionul este zero la plata efectuata cu cardul la comercianti.

Este simplu! Cardul de debit Maestro Instant BCR este emis instant si gratuit la prima dumneavoastra vizita in orice unitate a bancii, pentru a va facilita imediat accesul la sumele din contul curent, plus posibilitatea de a beneficia de extra-protectie a cumparaturilor printr-o asigurare de pana la 5.000 de euro.

Utilizand mijloacele moderne si super confortabile de plati pe care Pachetul de Cont Curent vi le pune la dispozitie: Direct Debit sau card, tranzactii mobile pe telefon, Click si Alo 24 Banking BCR, beneficiati de cele mai bune solutii de operare a contului si in plus economisiti timp si bani comparativ cu mijloacele conventionale precum ghiseul bancar.

Tranzactiile pe telefonul mobil sunt oricand la indemana dumneavoastra pentru plata facturilor, interogarea soldului sau transferuri de bani. Nu mai stati la cozi, nu va mai deplasati la casieriile furnizorilor de utilitati si nici macar la banca.
Atunci cand si cei dragi au activat acest serviciu, este cel mai bine! Puteti transfera sume doar introducand numarul de telefon mobil al persoanei, fara alte date, si fara sa fie necesara o conexiune la internet, iar tranzactia este gata. Acest tip de tranzactie va ofera pe deplin siguranta dorita. In plus, Pachetul de Cont Curent va pune la dispozitie un sistem de control sporit asupra banilor prin serviciul de alerte prin SMS sau e-mail, pentru a fi instiintat atunci cand din contul dumneavoastra intra sau ies bani (inclusiv tranzactii cu cardul) dar si inainte de efectuarea unei plati prin Direct Debit, astfel incat sa te asiguri ca ai banii necesari efectuarii platii.

Clientii BCR din intreaga tara au primit informatii detaliate despre noile conditii de accesare a Pachetelor de Cont Curent, inclusiv despre costurile acestora si serviciile suplimentare incluse in oferta bancii. Intreg procesul a fost realizat de banca in conditii de transparenta fata de toti clientii.

Tipologia clientului ce foloseste Pachetul de Cont Curent.

Mai multe detalii puteti obtine prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 08:00 si 22:00): 0800.801.227 sau in unitatile BCR.

Credite recomandate
1 / 1
Parerea ta despre acest articol BCR vine cu noutati ce va pot imbunatati viata

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: