Banca Transilvania si Smart Bill au lansat Smart Talks, serie de intalniri dedicate antreprenorilor

Publicat de VreauCredit.ro pe 19.03.2019 0 Comentarii

Banca Transilvania si Smart Bill - liderul pietei solutiilor online de facturare si gestiune au lansat Smart Talks, un proiect de sustinere a antreprenoriatului prin discutii deschise cu intreprinzatori si specialisti din domenii strans legate de antreprenoriat.

Ambele companii, sustinatoare ale IMM-urilor din Romania, sunt in contact permanent cu antreprenorii si cunosc provocarile acestora. Printre principalele cauze de esec ale IMM-urilor se numara lipsa de educatie antreprenoriala, de aici si ideea proiectului Smart Talk.

Prima intalnire Smart Talks a avut loc in Bucuresti, la Banca Transilvania, a reunit circa 100 de antreprenori, gazda evenimentului a fost Mircea Capatina, cofondator Smart Bill, iar speakerii au fost urmatorii: Tiberiu Moisa, Director General Adjunct IMM & Midcorporate, Banca Transilvania; Iancu Guda, Presedinte, Asociatia Analistilor Financiar-Bancari si Mihai Rotaru, cofondator Clever Taxi.

“Ironia este ca, desi sunt multi oameni valorosi in Romania de la care antreprenorii ar putea primi sfaturi practice, acestia nu au suficient timp pentru a iesi in fata si a se implica, iar cei care sunt foarte efervescenti in acest demers, adesea nu au suficienta experienta si vorbesc din carți. Prin Smart Talks urmarim sa le oferim cat mai multor antreprenori informatii la care altfel, probabil, nu au acces.” - Mircea Capatina, cofondator & BizDev Manager al Smart Bill.

Lectii de antreprenoriat de la Mircea Capatina - Smart Bill
• Construiesti o viata, nu doar un business. Cresti oameni, nu doar o afacere. Este greu sa ai o viata frumoasa fara valori. Este greu sa construieşti un business care te implineste daca nu este bazat pe valori.
• Matematica este bun prieten sau cel mai mare dusman. Orice afacere poate si trebuie rezumata la un Excel.
• Factorul uman: un imens avantaj competitiv pentru cei mici.

Smart Bill este unul dintre partenerii Bancii Transilvania si in proiectul BT Store, hub online cu solutii complementare bankingului pentru antreprenori, in cadrul caruia poate fi accesata solutia de emitere, livrare, incasare de facturi, avize etc. Smart Talks a avut si o componenta de implicare sociala, cu un impact pozitiv si in afara mediului antreprenorial: donatiile facute de participanti au mers catre proiectul Bucurestiul Are Suflet.

Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: