Banca Transilvania investeste in programe de voluntariat dedicate impaduririlor

Publicat de VreauCredit.ro pe 12.03.2019 0 Comentarii

Banca Transilvania a investit, incepand cu 2014, peste 300.000 de euro in programe de voluntariat dedicate impaduririlor din Cluj, Bistrita-Nasaud, Calarasi si Bucuresti.

In total, au participat aproximativ 10.000 de voluntari, cu ajutorul carora au fost impadurite suprafete de aproape 50 de hectare cu peste 200.000 de puieti. Partenerii BT in aceste initiative sunt Tasuleasa Social si Asociatia Mai Mult Verde.

“La Banca Transilvania, facem mai mult decat banking. Implicarea noastra in viata comunitatii este unul dintre pilonii dezvoltarii BT si inseamna inclusiv investitii an de an in actiuni de voluntariat pentru impaduriri, in localitati care sufera din punctul de vedere al acoperirii cu padure. Facem astfel un bine romanilor, Romaniei si incurajam voluntariatul. Am participat la plantarea Padurii Transilvania, alaturi de colegi din BT, de voluntari si de oamenii din comunitatile locale in care ne-am implicat”. – declara Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

In ultimii 5 ani ani, la actiunile de impadurire au fost de fiecare data aproximativ 1.500 de participanti, transformandu-le din acest punct de vedere in cele mai mari actiuni de voluntariat din tara.

Investitiile BT in programe de voluntariat pentru mediu continua si in acest an. Urmatoarea actiune de voluntariat va avea loc sambata, 23 martie, in localitatea Sanmihaiu de Campie din judetul Bistrita-Nasaud.
„Padurea Transilvania este ca o sarbatoare pe care toata lumea o asteapta. Lista de participare se ocupa la fel de repede ca la marile concerte. Este mai mult decat o actiune de mediu. Oameni din toata tara vin sa fie impreuna si sa imparta din bucuria de a fi un pic mai aproape de natura. Formarea unei comunitati atasate de padure, de mediu, este una dintre cele mai mari realizari a celor 4 editii de Padurea Transilvania. O asteptam cu nerabdare pe a 5-a” – afirma Alin Uhlmann Useriu, Presedinte, Asociatia Tasuleasa Social.

Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: