88 de bloguri în competiția de creativitate SuperBlog 2012

Publicat de Capital.ro pe 09.12.2012 0 Comentarii

În cifre, SuperBlog 2012 a însemnat 2 luni, 30 de probe, peste 3.000 de articole, 228 de bloguri înscrise, din care 88 de finalişti, premii în valoare totală de peste 25.000 lei, 15 sponsori și 11 parteneri media. Evenimentul de premiere va avea loc astăzi, 8 decembrie.


Ajuns la a cincea ediţie, SuperBlog este cunoscut drept cel mai provocator concurs din blogosfera românească. Pe durata competiției (1 octombrie - 1 decembrie 2012), aspiranții la blazonul de SuperBlogger şi-au antrenat condeiul virtual şi s-au întrecut în creativitate pe teme dintre cele mai diverse, de la domeniul auto sau IT până la cărți, parfumuri, retail, produse alimentare, cadouri și bijuterii, sport şi stil de viaţă, modă, cursuri de dezvoltare personală, servicii profesionale pentru magazine online sau servicii hoteliere.


Apoi, reprezentanţii companiilor-partenere au jurizat articolele participanților, pentru ca, în final, cei care au dus la bun sfârşit provocarea competiției să fie recompensați, în funcție de locul ocupat în clasament, cu premii în bani și în produse, servicii sau vouchere în valoare totală de peste 25.000 lei (RON).


SuperBlog este o competiţie anuală de creativitate dedicată tuturor blogurilor din România, indiferent de tematică, vechime sau trafic, cu scopul de a facilita colaborări între blogosferă şi mediul de afaceri şi de a îmbunătăţi comunicarea online. Lansată în 2008, competiţia numără 5 ediţii (2008-2012), în care s-au înregistrat peste 1.000 de participanți și s-au scris aproape 13.000 de articole. Organizatorul evenimnetului este SwissPlan.biz


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: