Topul celor mai bune credite de nevoi personale la inceput de 2017

Publicat de VreauCredit.ro pe 16.02.2017 0 Comentarii

In 2017 pentru a putea obtine un credit de nevoi personale la costuri mai avantajoase cele mai multe banci pun clientilor conditia de a li se vira salariului la banca respectiva, sau conditii cu privire la incheierea unei asigurari de viata.

Pentru un credit de nevoi personale de 10000 lei pe o perioada de 5 ani, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) poate varia intre 7.5% si 21% potrivit calculatorului VreauCredit.ro

Creditul de nevoi personale se acorda in functie de istoricul de creditare al clientului, venituri, vechimea in campul muncii, vechimea la ultimul angajator, varsta, grad de indatorare.

Cea mai mica Dobanda Anuala Efectiva o vei gasi la Idea Bank, 7.54% in cazul in care optezi pentru asigurarea de viata Idea::safe+ si virarea venitului prin Idea::Bank.

Tot cu virarea venitului, la OTP Bank poti accesa creditul de nevoi personale in lei cu DAE 8.84%, rata 204.21 lei lunar, asigurare oferita gratuit pe toata perioada de creditare.

"Creditul de nevoi personale EXPRESSO in lei de la BRD" este in TOP 3 credite de nevoi personale, cu DAE 9.14% fara asigurare de viata.

Dobanda creditelor poate fluctua in functie de Robor. In aceasta perioada indicatorii sunt la niveluri reduse, insa pe viitor se asteapta o crestere a acestora. Robor 3M, in februarie 2017 este la valoarea de 0.82%, in scadere fata de prima luna a anului, cand era la valoarea 0.90%
Dobanzile variabile la creditele de nevoi personale in lei sunt calculate in functie de Robor, prin urmare, daca acesta va creste, vor creste si ratele creditelor.
Daca vei opta pentru un credit cu dobanda fixa, rata creditului tau va fi aceeasi de la inceput pana la scadenta.
Creditul de nevoi personale cu cea mai mica dobanda fixa il vei gasi la ING Bank cu o dobanda de 8.25%, DAE 8.72% (calculata la 60000 lei, pe o perioada de 5 ani) daca incasezi salariu la ING Bank si asigurarea de viata este realizata tot de banca.

Daca esti salariat sau pensionar vei prezenta doar actul de identitate in original. In prezent, majoritatea bancilor acorda creditul de nevoi personale cu acte putine, pe baza acordului de interogare ANAF.

Puteti obtine un credit de nevoi personale cu buletinul daca esti angajat/pensionar si veniturile tale sunt declarate. Si veniturile din alte surse sunt luate in calcul la acordarea unui credit, daca pot fi dovedite (rente viagere, drepturi de autor, contracte de PFA, indemnizatii, chirii, diurne, strainatate).

Credite recomandate
1 / 2
 • BCR
  Creditul de nevoi personale DIVERS in lei de la BCR
  DAE9,91 % RATA489 LEI
  Pentru un imprumut de 23.290 LEI pe o perioada de 5 ani

  Credit de nevoi personale fara ipoteca acordat pentru finantarea oricarui proiect personal, rapid si usor, fara a fi ...

  Credit de nevoi personale fara ipoteca acordat pentru finantarea oricarui proiect personal, rapid si usor, fara a fi ...

 • DAE100,80 % RATA47 LEI
  Pentru un imprumut de 512 LEI pe o perioada de un an

  Credit rapid in lei la domiciliu, sume de la 500 lei la 15000 lei, cu rate fixe, fara giranti sau garantii ...

  Credit rapid in lei la domiciliu, sume de la 500 lei la 15000 lei, cu rate fixe, fara giranti sau garantii ...

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
 • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: