Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Raiffeisen Bank revine cu o noua oferta de conversie pentru clientii cu credite in CHF

Raiffeisen Bank a anunţat, saptamana trecuta, revenirea cu o ofertă îmbunătăţită de conversie cu discount pentru clienţii care au dificultăţi la plata creditelor în CHF şi cu un grad de îndatorare a familiei mai mare de 60%
06.02.2017
Oferta vine cu o reducere de 25% a datoriei principale, o dobândă fixă în primii cinci ani, iar pentru restul perioadei, dobânda va fi variabilă (ROBOR la 3 luni +3%).
'Având în vedere clarificările legislative recente oferite de Curtea Constituţională a României cu privire la Legea Dării în Plată, am reluat oferta de soluţii de conversie, într-o variantă îmbunătăţită. Principiul nostru a rămas acelaşi: dorim să venim cu soluţii pentru clienţii care vor să ramburseze creditul, dar nu pot din motive obiective. De data aceasta oferta e valabilă o perioadă determinată şi oferim reducerea datoriei cu 25%, la data conversiei', a spus Mihai Răuţă, director executiv, Retail Risc.
Criteriile de acordare a acestei metode de conversie includ creditele în CHF cu garanţie imobiliară, gradul de îndatorare a familiei (debitor/codebitor) depăşeşte 60%, depunerea cererii de conversie până în 30 aprilie 2017, să nu se înregistreze întârzieri mai mari de 90 de zile la data cererii,
Etapele metodei se referă la reducere imediată a soldului cu 25%, conversie în lei a împrumutului, la cursul BNR din ziua conversiei, timp de 5 ani dobândă fixă la lei de 4,5% pe an, reducere de dobândă pe restul perioadei contractuale la nivelul celei mai bune dobânzi în lei oferite de bancă, ROBOR la 3 luni + 3%.
Raiffeisen Bank are mai multe metode de restructurare a creditelor în CHF pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi încă din 2009.
Poti vedea aici oferta actuala de creditare a Raiffeisen Bank.
Portofoliul de credite în CHF al băncii este aproximativ 210 de milioane de euro, numărul de credite fiind în prezent de aproximativ 5.600.
sursa: economica.net