Cum pot refinanta un credit de la Kruk pentru a-l achita?

Scris de Dl. Popescu pe 05.12.2016

"Cum pot refinanta un credit de la Kruk pentru a-l achita?"

Kruk este o companie ce se ocupa cu recuperarea creantelor. Daca aveti datorie la Kruk probabil deja aveati o datorie la o alta institutie financiara din Romania, iar datoria a fost data companiei de recuperari creante. Prin urmare, este posibil sa figurati cu restante in Biroul de Credit. Bancile raporteaza la Biroul de Credit atat informatii de natura negativa cat si de natura pozitiva referitoare la persoanele fizice care au contractat credite si au intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice.
Daca esti inregistrat cu restante in Biroul de Credit, sansele tale de a contracta un credit sunt scazute, indiferent de tipul acestuia.
Puteti afla daca sunteti in Biroul de credit, depunand o cerere insotita de o copie a actului de identitate, pe mail la crb@bnro.ro si situatie@birouldecredit.ro. Acest raport este gratuit, o data pe an, iar daca doresti mai multe interogari pe an, taxa este de 6 RON/interogare.
Pentru a obtine o reesalonare va recomandam sa discutati cu reprezentantii firmei de recuperari creante, si sa le expuneti situatia dumneavoastra.

Credite recomandate
1 / 2

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: