Credite nevoi personale oferite de UniCredit Bank

Ai nevoie de bani pentru diferite cheltuieli de zi cu zi? Sau poate vrei sa iti cumperi ceva? Cel mai probabil cauti un credit de nevoi personale. Pe VreauCredit.ro vei gasi un creditul potrivit pentru tine. Nu pierde timp! Realizeaza o simulare credit, calculeaza rata lunara, compara cu alte credite similare, afla informatiile de care ai nevoie si aplica online gratuit pentru un imprumut bancar. VreauCredit.ro iti prezinta oferta tuturor bancilor si IFN -urilor din Romania. De exemplu: credit de nevoi personale BCR, BRD, CEC, BT. ING credit este unul dintre cele mai solicitate pentru ca ING Bank a fost printre primele banci de la care poti obtine pe loc un imprumut nevoi personale, doar cu buletinul daca inregistrezi venituri din salarii. Vrei un credit de nevoi personale de la IFN? Ce zici de un imprumut Provident.

Modifica filtrele urmatoare pentru a gasi mai usor creditul potrivit, dar nu inainte de a citi Ghidurile si sfaturile noastre pentru a fi sigur ca vei lua cea mai buna decizie. De asemenea, daca intampini dificultati in privinta anumitor termeni financiar-bancari, nu ezita sa consulti Glosarul financiar. DAE maxim poate ajunge la valoarea de 200%

Detalii imprumut

Pentru a putea calcula DAE avem nevoie de valoarea imprumutului si de perioada. Perioada de ramburasare minim 60 de zile, maxima 30 ani, in functie de tipul creditului.

 • LEI
 • EUR

In site exista credite in lei si in euro. Pentru a putea compara aceste credite intre ele vom converti toate rezultatele in echivalent lei.


Afisare: 1 - 2 din 2 credite
Pagina:
 • Dobanda Fixa
  17% (dobanda fixa pentru un credit de 500 RON, acordat pe o perioada de 40 saptamani. DAE calculat de banca 104.63%)
  17 %
  DAE 72,97% pentru un imprumut de 786 LEI pe o perioada de 10 luni
  72,97 %
  Rata lunara de 83 LEI pentru un imprumut de 786 LEI pe o perioada de 10 luni
  85 LEI
  Cost total 970 LEI pentru un imprumut de 786 LEI pe o perioada de 10 luni
  970 LEI

  Credit rapid in lei la domiciliu, sume de la 500 lei la 10000 lei, cu rate fixe, fara giranti sau ...

  Credit rapid in lei la domiciliu, sume de la 500 lei la 10000 lei, cu rate fixe, fara giranti sau ...

  Tip credit:
  Credit nevoi personale

  rapid

  Credit dedicat:
  -
  Moneda:
  RON (lei)
  Suma:
  171 - 2.230 €
  Perioada:
  10 luni - 1 an

  Credit rapid in lei la domiciliu, sume de la 500 lei la 10000 lei, cu rate fixe, fara giranti sau garantii materiale. Primesti banii chiar la tine acasa, in 48 de ore, daca alegi serviciul suplimentar

  Actualizat la 14.03.2017
  27
  au aplicat deja
  36.438
  au vizualizat detaliile
  indice popularitate
  Sumar
 • Dobanda Variabila
  4,85% (ROBOR 3M + 4.00% cu asigurare de viata. Marja fara asigurare de viata: 5.5%)
  4,85 %
  DAE 5,67% pentru un imprumut de 183.800 LEI pe o perioada de 20 ani
  5,67 %
  Rata lunara de 1.251 LEI pentru un imprumut de 183.800 LEI pe o perioada de 20 ani
  1.251 LEI
  Cost total 301.510 LEI pentru un imprumut de 183.800 LEI pe o perioada de 20 ani
  301.510 LEI
  Tip credit:
  Credit nevoi personale

  cu ipoteca

  Credit dedicat:
  -
  Moneda:
  RON (lei)
  Suma:
  5.000 - 150.000 €
  Perioada:
  1 an - 30 ani

  Creditul de nevoi personale cu ipoteca poate fi utilizat pentru satisfacerea oricaror nevoi fara nici un fel de limitare din partea bancii.

  Actualizat la 24.05.2017
  134
  au aplicat deja
  11.445
  au vizualizat detaliile
  indice popularitate
  Sumar
 • Dobanda Variabila
  12,61% (ROBOR 3M + 11.50%)
  Intre 6 luni si 5 ani
  12,61 %
  DAE 13,70% pentru un imprumut de 22.975 LEI pe o perioada de 5 ani
  13,70 %
  Rata lunara de 518 LEI pentru un imprumut de 22.975 LEI pe o perioada de 5 ani
  518 LEI
  Cost total 31.241 LEI pentru un imprumut de 22.975 LEI pe o perioada de 5 ani
  31.241 LEI
  Tip credit:
  Credit nevoi personale

  fara ipoteca

  Credit dedicat:
  -
  Moneda:
  RON (lei)
  Suma:
  333 - 20.000 €
  Perioada:
  6 luni - 5 ani

  Credit de nevoi personale fara ipoteca in lei, cu dobanda variabila pentru renovarea casa, utilare, masina, etc.

  Actualizat la 02.05.2017
  296
  au aplicat deja
  15.885
  au vizualizat detaliile
  indice popularitate
  Sumar
Afisare: 1 - 2 din 2 credite
Pagina:

Despre Creditele de Nevoi Personale

Institutiile financiare din Romania ofera mai multe tipuri de credite de nevoi personale. Acestea pot fi credite de nevoi personale fara ipoteca, credite de nevoi personale cu ipoteca, credite rapide sau credite pentru consum.

Creditele de consum sunt creditele oferite pentru achizitionarea de bunuri, iar acordarea creditului se face relativ usor. Cu ajutorul creditelor de consum poti achizitioana bunuri precum, masini de spalat, televizoare, frigidere, si alte bunuri de folosinta indelungata. Creditele de consum pot fi achizitionate si de la agentiile bancilor din cadrul marilor lanturi de magazine care vand produse in rate. Dobanzile creditelor de consum pot fi mai mari in comparatie cu dobanzile creditelor de nevoi personale dar pe parioade mai scurte de timp, sau exista si varianta “rate fara dobanda”.

Daca vrei un credit pentru alte tipuri de nevoi cel mai bine este sa apelezi la un credit de nevoi personale fara ipoteca. Acest tip de credit permite folosirea banilor in orice scop. Cand inchei contractul de credit nu este nevoie sa justifici directia banilor.
De asemenea, creditul rapid, iti poate veni in ajutor cand ai nevoie de bani. Cu un minim de documente si in timp redus, creditul poate fi virat direct in contul curent, fara drumuri la banca, fara timp pierdut.

Perioada de creditare este de pana la 5 ani indiferent daca este un credit garantat sau nu cu ipoteca.

Suma ce poate fi imprumutata este proportionala cu venitul lunar. Poate fi luat in calcul venitul la nivel individual sau venitul familial. Fiecare banca are stabilit propriul grad de indatorare. Acesta variaza in prezent intre 40% si 70% in functie de banca.

In majoritatea cazurilor suma maxima acordata de banca pentru un credit de nevoi personale este de 10.000 euro (echivalent in lei). Valoarea creditului maxim va fi data insa de mai multi factori, cel mai important fiind venitul lunar.

Dobanzile si comisioanele creditelor difera de la banca la banca. Atunci cand doresti sa achizitionezi un credit trebuie mai intai sa urmaresti Dobanda Anuala Efectiva (DAE). In prezent bancile pot percepe comision de analiza dosar, comision de rambursare anticipata, comision lunar de administrare. Comisionul de analiza este un comision in suma fixa sau procent din suma creditului ce se percepe la acordarea acestuia.

Este important sa stii inca de la inceput daca banca percepe comision de rambursare anticipata. Daca acest comision este perceput de banca, inseamna ca nu vei putea inapoia banii mai repede, fara sa platesti acest comision. Majoritatea bancilor au un comision de rambursare anticipata de 0,50 %  - daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica de 1 an, si 1 % - daca perioada de timp ramasa din credit este mai mare de 1 an. Sunt si banci care nu percep acest comision, sunt banci care percep acest comision in valori diferite.

Cand vorbim de comision lunar de administrare stim ca valoarea poate varia in functie de banca, sau poate chiar sa nu existe. Comisionul lunar de administrare variaza ca valoare si aplicare. El poate fi in procent din sold pe luna, sau in suma fixa pe luna. Unele banci pot percepe si comisioane pentru administrarea contului curent. Si acesta poate fi in suma fixa sau in procent lunar.

Creditele de nevoi personale pot fi credite cu dobanda fixa sau credite cu dobanda variabila. Daca vei alege un credit cu dobanda fixa vei avea aceeasi dobanda pe toata perioada de creditare. La creditele cu dobanda variabila, poti avea momentan o dobanda mai mica sau mai mare, insa aceasta poate varia in viitor, in functie de cei doi indici de referinta, Robor si Euribor. Si aici, ne referim doar la doi indici de referinta, deoarece, majoritatea creditelor de nevoi personale ce sunt acordate momentan in Romania, sunt in lei sau in euro.

Daca vrei sa achizitionezi un credit de nevoi personale in euro trebuie sa fii atent la ce curs de schimb valutar inchei creditul. Dobanda poate creste pentru creditele cu dobanda variabila. Indicat este sa iei un credit in moneda in care obtii veniturile.

Poti obtine o dobanda mai avantajoasa daca faci virarea venitului intr-un cont al bancii de unde doresti sa obtii imprumutul. De asemenea, multe banci ofera in prezent asigurare de viata si somaj. Aceasta te poate proteja pe tine si familia ta in caz de incapacitate de plata.

Pentru acordarea creditului este nevoie sa indeplinesti cateva conditii impuse de majoritatea bancilor: sa nu ai restante, sa nu figurezi in Biroul de Credit, sa ai venituri permanente si sa poti face dovada lor si sa nu depasesti gradul de indatorare impus de banca. Varsta minima este intre 18 si 21 de ani, iar cea maxima intre 65 de ani si 70 de ani, la sfarsitul perioadei de creditare, in functie de banca. Iar o alta conditie este vechimea in munca. Este necesar sa ai intre 3 luni si 6 luni vechime la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii.

Documente utile pentru obtinerea creditului de nevoi personale: doar actul de identitate daca esti salariat sau pensionar si veniturile tale sunt raportate la ANAF.
Documente suplimentare daca veniturile tale nu sunt raportate la ANAF:  adeverinta de venit, acord de consultare Biroul de Credit, copie carte de munca / contract individual de munca sau alte documente doveditoare ale venitului.

Pentru a obtine rapid o suma de bani sau pentru a o avea mereu la dispozitie poti apela si la cardul de credit prin care poti beneficia de o suma de pana la 3 sau mai multe salarii lunare. Cardul de credit pune la dispozitia ta o suma de bani pe care o poti folosi dupa cum doresti. Acesta este dedicat platii la comercianti, in special, si mai putin retragerii de la bancomat. Comisionul aplicat platilor prin card la comercianti este de 0%. Rambursarea in cazul cardului de credit se poate face cu costuri zero, daca rambursezi imprumutul intr-o anumita perioada. Limita de credit este calculata in baza scoringului ce este dat ca si in cazul creditului de nevoi personale de o serie de factori precum: vechimea in munca, veniturile obtinute, numarul de persoane aflate in intretinere, varsta, restante la alte credite. La emiterea unui card de credit majoritatea bancilor ofera si internet banking si mobile banking gratuit.

De retinut, este faptul ca daca ai restante la alte credite si esti in Biroul de Credit, sansele de a obtine un credit sau carduri de credit sunt minime. Datele negative sunt pastrate in baza de date a Biroului de Credit timp de 4 ani. In aceasta perioada, va fi greu sa obtii un credit.

Pe VreauCredit.ro poti calcula dobanda dar si ratele pentru fiecare credit in parte cu ajutorul unui calculator de rate. Daca ai gasit creditul care te intereseaza, poti aplica online. Aplicatia ta va merge catre institutiile financiare din Romania, iar in cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de un reprezentant al banci pentru a-ti oferi informatii utile cu privire la creditul pe care ti-l doresti.

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema. (link catre raporteaza o problema) Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.

Ai nevoie de ajutor ?

Iata cateva resurse utile care te-ar putea ajuta sa iei cea mai buna decizie

Intrebari si raspunsuri

Nu te baza pe tot ce spun cunoscutii tai, nu ei vor achita ratele.

Informeaza-te corect inainte de a porni in cautarea unei solutii de finantare, citeste sectiunea intrebari si raspunsuri.

Toate articolele

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: